Autoritățile turce au decis să suspende derby-ul campionatului dintre Galatasaray și Fenerbahce, care trebuia să se dispute astăzi, duminică, 20 martie, de la ora 20:00. Motivul? „Amenințări teroriste nespecificate”, potrivit presei de la Istanbul.

Embed:

Meciul dintre cele două mari rivale trebuia să încheie etapa a 26-a din Superliga turcă, dar autoritățile au decis să nu permită disputarea sa. Înaintea acestei partide.

Cu doar o zi în urmă, Istanbulul a fost martor al unui atentat terorist sinucigaș. Un cetățean turc, adept al grupării teroriste Stat Islamic, s-a detonat pe celebrul bulevard pietonal din centrul orașului, Istiklal, provocând moartea a cinci persoane și rănirea a altor 37.

Motivele anulării derby-ului au fost detaliate pe site-ul oficial al grupării Galatasaray. „Din motive de securitate, în urma informațiilor primite de la Federația turcă de fotbal, de la guvernul din Istanbul și de la forțele de poliție, partida din această seară va fi amânată”, se arată în comunicatul Galatei.

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!