Un avion al Turkish Airlines a aterizat de urgență la Belgrad după descoperirea unui celular suspect

Data publicării:
avion 1

Aterizarea pe aeroportul din Belgrad s-a realizat după ce în avion a fost descoperit un telefon mobil al cărui proprietar nu a putut fi identificat. Potrivit informațiilor publicate online de ziarul sârb Blic, ancheta a stabilit că nu existau explozibili la bordul avionului și că telefonul mobil care a provocat suspiciuni aparținea unui pasager dintr-o cursă anterioară.

Agenția de presă Tanjug a relatat că s-a realizat o inspecție de securitate la bordul aeronavei, un Boeing 777/300ER care transporta 300 de persoane.

Mass media turce au informat că mobilul suspect a fost găsit pe când avionul survola spațiul aerian al României, iar pilotul a luat legătura cu turnul de control al aeroportului din Belgrad și a cerut permisiunea să aterizeze de urgență. După ce a primit acceptul turnului de control din Belgrad, pilotul avionului a aterizat fără probleme, iar pasagerii au fost duși la un terminal al aeroportului. După controlarea avionului, pasagerii și echipajul au revenit la bord și și-au continuat călătoria către Londra.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri