Preţurile la care poate fi comandat în România Volkswagen Polo facelift

Data publicării:
2014-Volkswagen-Polo-Facelift-0010

Volkswagen a anunţat în urmă cu câteva zile preţurile de la care este disponibilă versiunea restilizată a modelului de dimensiuni reduse Polo.

Cea mai ieftină variantă este dotată cu motorul de un litru şi 60 de cai-putere, pe o caroserie de trei uşi, care pleacă de la puţin sub 11.450 de euro. Ca şi restul motorizărilor existente faceliftul lui Polo, şi aceasta respectă normele de poluare Euro 6. Dacă vi se par cunoscute cifrele, acest lucru se datorează faptului că motorizarea este preluată de Volkswagen Up!, în timp ce consumul mediu estimat de producător este de doar 5 litri, în ciclu combinat de exploatare.

La nivelul aspectului frontal, modificările au vizat farurile, grila radiatorului şi bara de protecţie, pentru ca în spate intervenţiile proiectanţilor să fie mult mai discrete. Faceliftul este în schimb completat de apariţia a nu mai puţin de cinci modele noi de jante din aliaj şi de culori noi.

La capitolul tehnologie, Polo facelift aduce din standard un sistem care opreşte maşina în urma unui impact pentru a preveni alte avarii. Opţional, amatorii pot opta şi pentru sistemul Driver Alert, prin care este monitorizată starea de oboseală a şoferului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri