Antreprenori pe internet. Aplicația cu care să comanzi legume proaspete și site-ul de rețete inteligent

Data publicării:
icon

Anda comandă în fiecare săptămână legume ecologice. Foloseşte o aplicaţie pe telefon, iar coşul electronic ajunge la ea apoi în mai puţin de o zi. Totul costă 55 de lei, iar în pachet de sunt câte două kilograme de roşii şi ardei, precum şi verdeţuri.

Legumele sunt crescute pe un hectar de teren lângă Bucureşti. Marian Radu cultivă roşii şi ardei fără să folosească niciun fel de produse chimice. Spune că cei mai mulţi clienţi sunt tineri sub 40 de ani care simt că redescoperă, sau măcar îşi imaginează, gusturile de altădată.

„Motivul principal pentru care ne-am apucat de crescut legume e acela de a produce legume sănătoase”, spune Marian Radu, antreprenor.

Marian nu este singurul care foloseşte tehnica modernă pentru a-şi vinde produsele. O altă familie de antreprenori vinde cutii de "gătit" clienţilor ocupaţi.

„Clientul intră pe site, vede ce avem în meniu, schimbăm în fiecare săptămână rețetele, își alege rețeta dorită”, spune Cristina Tohănean, antreprenor.

Oamenii primesc ingredientele porţionate în funcţie de felul de mâncare dorit. Tot ce trebuie să facă este să le pună în tavă şi să respecte instrucţiunile de gătire.

„În cazul de față, somonul, cumpărat proaspăt, este pus într-o pungă de gheață, vine la cutie, în această rețetă mai avem orez, sos de soia, uleiul de măsline, ghimbirul”, explică Cristi Tohănean, antreprenor.

O porţie costă 23 de lei, iar clienţii trebuie să comande minimum două cutii. Bucureştenii cumpără cel mai des mâncare online, iar valoarea medie a unei comenzi este de 50 de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri