GADGET. Inelul care citește

Data publicării:
inelul care citeste

Clipul de prezentare demonstrează cum acest device funcţionează din diferite unghiuri, însă la bază, tot ce trebuie să facă utilizatorul este să treacă degetul peste o carte, o revistă sau un Kindle, iar camera integrată analizează cuvintele ce sunt citite mai apoi cu voce tare de o voce similară cu cea a lui Steven Hawkings.

Mici indicii haptice, sub formă unor vibraţii, sunt transmise mai departe utilizatorilor pentru a-i anunţa că au ajuns la capătul rândului sau să le spună că sunt la începutul unui nou rând. De asemenea, device-ul îşi dă seama când degetul nu se mai mişcă în rând cu textul şi îl avertizează pe utilizator să îndrepte unghiul.

În plus, se pare că dezvoltatorii au integrat şi o funcţie de traducere în micul gadget. Momentan, aceasta nu este optimizată decât pentru patru limbi şi anume engleză, franceză, spaniolă şi germană. O pereche de căşti ar fi o utile în momentul utilizării acestui mic scanner, pentru a nu pierde informaţiile într-o camera gălăgioasă. Însă, oricum, device-ul are un potenţial imens. Urmăriți cum funcționează „inelul cititor” în materialul video de mai jos:

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri