Kindle Paperwhite poate fi transformat într-un gadget rezistent la apă

Data publicării:
kindlewater

Dacă va place foarte mult să citiţi, Kindle Paperwhite este, fără îndoială, cel mai bun e-reader de pe piaţă. Dar cum îmbunătăţeşti ceva ce este deja aproape perfect? Aparent, răspunsul este că îl faci rezistent la apă.

Producătorii de sisteme de izolare pentru gadgeturi, Waterfi, au răspuns aşadar unei dorinţe pe care o aveau toţi cei care se bucură de o carte pdf pe plajă sau în cadă. Tratamentul la care este supus gadgetul pentru a-l face rezistent la apă nu afectează în niciun fel formă, greutatea sau aspectul device-ului şi este aproape invizibil.

Dacă ceea ce susţin cei de la Waterfi este adevărat atunci acest sistem de waterproofing este cu adevărat inovativ. Şi asta deoarece până acum sensibilitatea ecranului era afectată considerabil în momentul în care un device era supus unui tratament de waterproofing.

Gadgetul nu este rezistent numai la stropi, ci poate fi aparent scufundat până la 60 de metri în apă fără să păţească nimic.

Veţi avea nevoie vreodată de asta? Cu excepţia cazului în care nu va puteţi despărţi de e-reader nici măcar atunci când faceţi scufundări, atunci probabil că nu. Dar protecţia împotriva stropilor sau a micilor accidente acvatice este, fără îndoială, binevenită.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri