Noi facilități pentru clienții Digi Storage

Data publicării:
Digi Storage Sim Backup

Mai mult, utilizatorii Digi Storage beneficiază de o interfața web nouă și vine în întâmpinarea nevoilor clienților săi cu un design modern, dar și cu funcții noi, ușor de accesat și utilizat.

Astfel, simbolurile vizuale sunt acum diferite pentru fiecare tip de fisier, pentru a fi mai ușor de identificat și accesat de către utilizatorii serviciului. Prin implementarea “Recycle Bin” în interfața Digi Storage, clienții pot vizualiza mai ușor fișierele șterse și, în același timp, le pot recupera mai rapid decât o făceau până acum.

Totodată, galeria de imagini a fost îmbunătățită astfel încât utilizatorii să realizeze mai ușor operațiuni de partajare, ștergere sau descărcare a fișierelor, această operațiune putând fi facută acum, direct din imaginea vizualizată pe tot ecranul.

Digi Storage reprezintă punctul unic de stocare a fişierelor (poze, filme, prezentări etc) care poate fi accesat de către clienţii companiei RCS & RDS, persoane fizice, într-un mod extrem de simplu și de rapid, din orice loc în care există o conexiune la internet fix sau mobil, de pe orice dispozitiv – PC cu sistem de operare Windows, Linux, Mac OS X sau dispozitive mobile - Android, iOS (în curând și Windows Phone). Aplicațiile dezvoltate pentru clienții companiei sincronizează automat datele utilizatorilor pe toate dispozitivele utilizate. Mai mult, prin integrarea cu conturile de Google Drive, One Drive si Dropbox, Digi Storage este o adevărată platformă de administrare a tuturor fișierelor utilizatorilor, indiferent de locația fizică unde sunt stocate.

ClienţiiDigi Net Fiberlink 500 şi 1000 beneficiază gratuit de spaţiu de stocare de 20 GB. Pentru un tarif lunar de 3 RON (TVA inclus), clienţii pot opta pentru un spaţiu de stocare de 50 GB, pentru 100 GB costul se ridică la 6 RON (TVA inclus) si pentru 150 GB pot contracta serviciul contra sumei de 9 RON (TVA inclus). Clienţii pot solicita extinderi de spațiu de stocare până la 300 GB.

Pentru a se putea înregistra ca utilizatori Digi Storage, clienţii RCS & RDS pot obţine datele de acces din contul de client. Interfaţa web Digi Storage reprezintă punctul de acces în contul de stocare de unde clienţii pot descărca aplicaţia Digi Storage pentru PC. Pentru dispozitivele mobile cu sistem de operare Android şi iOS, aplicaţia se poate descărca gratuit din magazinele Google şi Apple.

Mai multe detalii despre Digi Storage se găsesc pe site-ul Digi Storage.

_____

RCS & RDS este unul dintre cei mai importanţi operatori de telecomunicaţii din regiune, furnizând servicii în Romania, Ungaria, Cehia, Spania şi Italia. Compania este lider pe piaţa din România în furnizarea serviciilor de internet şi de televiziune prin cablu şi satelit, dar şi unul dintre furnizorii principali de servicii de telefonie fixă si mobilă, internet mobil precum și alte servicii de conținut. Compania deţine singura televiziune de stiri în format full HD, Digi24 HD, cu 8 staţii locale, 3 canale de sport, Digi Sport 1, 2 şi 3, care difuzează cele mai importante competiţii sportive din România şi din lume, un canal de filme Pay-TV, Digi Film, 3 programe de documentare, Digi World, Digi Life şi Digi Animal World.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri