15 filme de văzut în 2016

Data publicării:
deadpool captura youtube 1-1

 

Anomalisa. Film scris de Charlie Kaufman, cel care a scris și „Being John Malkovich” și „Eternal Sunshine of the Spotless Mind”. Este o animație ce spune povestea unui bărbat care vede pe toată lumea identică până întâlnește o femeie care arată diferit.

Eddie the EagleEste un film inspirat din fapte reale. Prezintă povestea lui Eddie Edwards, un săritor cu schiurile, care impresionează lumea la Jocurile Olimpice de Iarnă în anul 1988, deşi nimeni nu credea în el.

Zoolander 2. La 15 ani de la prima parte, Ben Stiller și Owen Wilson fac iarăși echipă. De data aceasta multe celebrități – Miley Cyrus, Justin Bieber – sunt omorâte, iar Derek Zoolander și Hansel trebuie să găsească criminalul. În distribuția filmului se numără și: Penelope Cruz, Benedict Cumberbatch, Lewis Hamilton .

Spotlight. Prezintă povestea adevărată a unei echipe de jurnaliști din Boston care au expus faptul că în Biserica Catolică se încerca mușamalizarea mai multor acte de pedofilie. Este o dramă cu o distribuție de excepție: Mark Ruffalo, Michael Keaton, Rachel McAdams, Liev Schreiber și alții.

The Nice GuysÎn 1970, o echipă formată din doi detectivi privaţi (Ryan Gosling şi Russel Crowe) investighează dispariţia unei fete şi moartea unui unei actriţe de filme pentru adulţi. În misiunea lor, aceştia ajung în contract cu nişte oameni controversaţi. Filmul este regizat de Shane Black, cel care a regizat şi „Lethal Weapon”, unul dintre cei mai buni scriitori de dialog din industrie. Premiera va fi pe 20 mai.

Captain America: Civil War. Este începutul unei poveşti în Marvel Cinematic Universe. Guvernul vrea să reglementeze supereroii, ceea ce îi face pe aceştia să se împartă în două tabere: unii împotriva reglementării conduşi de Captain America şi alţii conduşi de Tony Stark care doresc să coopereze cu autorităţile. Premiera filmului va fi pe 29 aprilie.

Deadpool. Film pentru persoanele cu o atitudine cinică faţă de revistele de benzi desenate. Ryan Reynolds joacă rolul unui bolnav desfigurat de tratamentul de cancer şi devine un super(anti)erou sarcastic, violent.

X-men: Apocalypse. Acţiunea se petrece în anii 1980. Un mutant străvechi a ajuns în timpurile moderne pentru a distruge lumea. Jennifer Lawrence şi Oscar Isaac se numără printre actorii din acest film. Premiera filmului va fi pe 19 mai.

The Girl on the TrainFilm scris după un roman al lui Paul Hawkins. Este prezentată povestea unei femei depresive care are probleme cu alcoolul. Ea construieşte o poveste imaginară despre un cuplu pe care îl urmăreşte zilnic din tren. Premiera va fi pe 7 octombrie.

Suicide Squad. Un grup de răufăcători sunt şantajaţi să preia o misiune secretă guvernamentală. Printre actorii care portretizează răufăcătorii se regăsesc Will Smith şi Margot Robbie. Jared Leto interpretează rolul Joker-ului, cel mai periculos răufăcător. Premiera filmului va fi pe 5 august.

Fantastic Beasts and Where to Find Them. Film care va avea premiera pe 18 noiembrie. Acţiunea se petrece într-o lume asemănătoare cu cea a lui Harry Potter, dar în anul 1920, în New York. Eddie Redmayne joacă rolul unui vrăjitor care călătoreşte prin lume colecţionând creaturi magice, dar multe dintre ele scapă. Scenariul a fost scris de JK Rowling.

Ghostbusters. Film cu premiera pe 15 iulie. Filmul este regândit faţă de primul Ghostbusters şi prezintă o echipă formată numai din femei. Este o comedie în care joacă Melissa McCarthy şi Kristen Wig şi e regizată de Paul Feig, cel care a regizat şi „Bridesmaid's”.

Point Break. Este o nouă versiune a filmului Point Break din anii '90. Film despre un poliţist sub acoperire care speră să aresteze un grup de hoţi care, printre altele, practică sporturi extreme.

Hail Cesar. Filml regizat de fraţii Coen. Acţiunea filmului are loc în anii '50. George Clooney joacă rolul unui star de film care este răpit în timpul filmărilor.

Batman v Superman: Dawn of Justice.Filmul cu premiera pe 25 martie este unul dintre cele mai aşteptate în anul 2016. Filmul îi aduce împreună pe doi dintre cei mai cunoscuţi supereroi care nu se pun de acord cum să lupte împotriva infracţiunilor. Ben Affleck şi Henry Cavill joacă în rolurile principale.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri