Actorul Eddie Redmayne a devenit tată pentru prima dată

Data actualizării: Data publicării:
eddie redmayne

Foto: Gulliver/Getty Images

Eddie Redmayne, în vârstă de 34 de ani, şi soţia lui au plasat un anunţ în cotidianul britanic The Times, sâmbătă, prin care au anunţat venirea pe lume a fiicei lor, Iris Mary. 

Potrivit acestui anunţ public, bebeluşul s-a născut miercuri. Agentul de presă al actorului a confirmat la rândul său aceste informaţii. 

Actorul Eddie Redmayne şi Hannah Bagshawe, care este specialist PR în industria finanţelor, s-au căsătorit pe 15 decembrie 2014. 

Eddie Redmayne s-a remarcat mai întâi în teatru şi televiziune, înainte de a debuta în cinematografie, în 2006. A jucat apoi în filme precum ”Elizabeth: Epoca de aur/ Elizabeth: The Golden Age”, ”Cealaltă moştenitoare Boleyn/ The Other Boleyn Girl” şi ”O săptămână cu Marilyn/ My Week with Marilyn”. În 2014, l-a interpretat pe astrofizicianului Stephen Hawking în filmul ”Teoria întregului/ The Theory of Everything”, iar acest rol i-a adus numeroase premii importante în anul următor, inclusiv Oscar, BAFTA şi Globul de Aur. În acest an, starul britanic a fost din nou nominalizat la Oscar cu rolul din filmul ”Daneza/ The Danish Girl” şi va putea fi văzut în cinematografe, în toamnă, în ecranizarea cărţii ”Fantastic Beasts and Where to Find Them”, scrisă de J.K. Rawling, autoarea romanelor din seria ”Harry Potter”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri