Doi tineri din Iaşi au găsit soluţia perfectă pentru a face bani: combină relaxarea cu creativitatea. Au amenajat un loc de joacă cu piese de construcţie, şi îi primesc atât pe copii, cât şi pe părinţi. Afacerea a obţinut deja finanţare europeană în valoare de 25 de mii de euro.

Embed:

 

Planul de afaceri bazat pe joacă şi educaţie îi fascinează pe toţi, indiferent de vârstă.

Copil: „Am construit un studio.S unt un pic cam creativă.”

Tinerii întreprinzători au pornit la drum inspiraţi de cei mici.

Angela Aciobăniţei, unul dintre iniţiatorii proiectului: „Ştiind de la nepoţii noştri cât de interesant este să te joci cu lego şi ce avantaje poate avea joaca pentru un copil şi mă refer aici la stârnirea creativităţii, la coordonare dintre ochi şi mână. Luând aceste lucruri în calcul, plus oportunitatea de aplica cu un plan de afaceri la un concurs am zis „hai, merită să încercăm”!”

Costi Alupoaie, unul dintre iniţiatorii proiectului: „Avem peste 70 de seturi disponibile. Există o medie de construcţie de aproximativ o oră jumătate, două ore, mai ales pentru seturile mai complexe. Deci în varianta aceasta avem de lucru pentru pasionaţi o perioadă îndelungată.”

Pentru o oră de mânuit piese lego, pasionaţii plătesc 20 de lei. Preţul scade dacă îşi fac abonamente. Acestea costă între 200 şi 500 de lei. În magazine, un astfel de set de construcţie poate să ajungă şi la 900 de lei.

 

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!