Violonistul Andre Rieu revine în România împreună cu faimoasa orchestră Johann Strauss, pentru un concert pe 11 iunie. Pentru a promova spectacolul din Piaţa Constituţiei, organizatorii au oferit o demonstraţie la Târgul de Turism. Astfel, câţiva dintre artiştii români care au cântat pe scenă în cele şapte concerte de anul trecut alături de Andre Rieu i-au încântat şi pe vizitatorii Târgului.

Embed:

Anul acesta Andre Rieu revine la Bucureşti cu un repertoriu diferit faţă de cel de anul trecut şi sperăm să repetăm povestea şi să recreem acea atmosferă de basm pe care doar Andre Rieu o poate crea”, a declarat directorul de promovare al evenimentului, Nicoleta Ion.

„Maestrul Rieu a făcut o promovare României nu numai în Europa ci şi pe toată planeta şi îi mulţumim că a promovat folclorul nostru”, a declarat instrumentistul Dumitru Pasăre.

Anul trecut Andre Rieu a oferit anul trecut șapte concerte în România, la care au asistat 85.000 de oameni în total. Anul acesta, artistul a anunţat doar concertul de pe 11 iunie, la care biletele costă între 160 şi 800 de lei.

 

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!