Ce îi aşteaptă pe turişti în acest weekend la mare

Data publicării:

Concerte, spectacole şi festivaluri de muzică, asta îi aşteaptă pe turiştii care vor alege litoralul românesc, de 1 Mai. Nordul stațiunii Mamaia va fi gazda festivalului The Mission Dance Weekend. Aici vor mixa cei mai în vogă DJ ai momentului: Luciano, Rosario Internullo și Adrian Eftimie.

În cluburile din Mamaia vor fi organizate petreceri tematice și concerte Carla's Dreams, Delia și Pepe.

Sâmbătă, în Piațeta Perla din Stațiunea Mamaia, începand cu ora 16.00 vor avea loc demonstrații de Taekwondo și o piesă de teatru.

Turiștii vor putea admira Mamaia și de la înălțime. Telegondola va fi funcțională, iar autobuzele etajate vor circula prin Constanța.

Agenții de turism estimează că peste 35.000 de turişti vor ajunge la mare, cei mai mulţi în Mamaia, Vama Veche şi Eforie.

Până luni, 30 de DJ vor mixa zi şi noapte pe litoral. ProFM este partener media.

„Va fi pentru prima dată pentru mine la un astfel de festival. Ne aşteptăm să fie super,” spune un turist.

„Avem în jur de 30 şi ceva de DJ internaţionali. Ca headline sunt Luciano, Sven Vath, Sasha, Magda, Guy Gerber,” precizează Daniel Vlad, organizator.

Timp de trei zile şi trei nopţi, DJ-i români şi străini vor pune muzică pentru cei care vor participa la The Mission.

„Sunt în jur de câteva mii de oameni din România şi din străinătate care vin. Deja este o tradiţie de ani de zile,” mai spune Daniel Vlad.

Distracţia va continua şi pe timpul zilei. Sâmbătă, duminică şi luni între orele 8 şi 22 pe scena din cortul special amenajat chiar pe plajă vor urca mai mulţi DJ.

„Sunt pregătit cu un set special pentru seara de sâmbătă, înainte de Sasha şi cu un set la fel de special pentru zilele de plajă. Abia aştept. Sunt convins că va fi ca de fiecare 1 mai mai bine decât cel anterior,” spune Adrian Iftimie, DJ.

Biletele pentru concerte costă între 50 şi 100 de lei pentru o noapte şi pot ajunge la 240 de lei pentru un abonament valabil pe perioada întregului eveniment. Pentru spectacolele organizate ziua tichetele au un preţ fix: 20 de lei.

„100% o să ajung acolo. Oamenii care ascultă acelaşi gen, cei care vor să petreacă, să se bucure de moment, asta e ideea. Muzică bună. De ce nu te-ai duce?” zice un turist.

The Mission Dance Weekend se va încheia luni seară.

„Vă aşteptăm începând de mâine seară şi încălţaţi-vă comod pentru că aveţi mult de dansat,” este invitația organizatorului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri