Cea mai scumpă călătorie: cât costă un zbor cu un „penthouse”

Data publicării:
avion 1

 

FOTO Facebook Etihad Airways

Un bilet doar dus pentru un „penthouse în cer” de trei camere, care are propriul majordom şi bucătar, costă aproximativ 38.000 de dolari, scrie playtech.ro. Asta înseamnă că, împreună cu zborul de întoarcere, biletul ar costa 76.000 de dolari, în cabina exclusivă, cu escală în Abu Dhabi. În total, zborul durează între 19 și 21 de ore.

Cabina luxoasă The Residence e, practic, un apartament care zboară. Dincolo de serviciile menționate mai sus, are o cameră de zi, un dormitor și o baie cu dușuri. Sala de zi are un televizor cu ecran plat de 32 de inci, o canapea dublă de piele şi două mese pliabile. Dormitorul este dotat cu un pat dublu și un televizor cu ecran plat de 27 inci este montat pe perete, toate acestea reprezentând premiere pentru un avion comercial.

Este de menționat și că prețul biletului include o bonă instruită, un şofer şi transport de lux, prin care compania se asigură că pasagerul este dus și luat de la aeroport, check-in privat, accesul la un salon privat şi serviciul unui administrator personal de călătorie, care poate face orice își dorește clientul, de la a face rezervarea unei mese la un restaurant, până la bilete la un concert sau eveniment sportiv.

Aceasta nu este singura rută cu un preț exorbitant a companiei. Un bilet într-o direcţie pe ruta Londra-Mumbai costă 26.000 de dolari.  

FOTO Facebook Etihad Airways

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri