DJ la radio Digi FM, talentat la el în bucătărie. Cetin Raşit, cel care le dă „Undă verde” în fiecare zi, de luni până vineri, de la 16:00 la 20:00, ascultătorilor de Digi FM, a acceptat provocarea lui Marius Tudosiei şi a intrat în bucătăria de la „Sănătatea în bucate”.

 

În ediţia de duminică a emisiunii, difuzată de la 12.30, la Digi24, cei doi gătesc două reţete turceşti: un desert, revani, şi un fel principal, karniyarik (vinete umplute cu carne tocată şi băgate la cuptor).

„Intru destul de des în bucătăria mea, de cele mai multe ori pentru un pahar curat, e drept. În bucătăria lui Marius am petrecut ceva mai mult timp decât o fac acasă, suficient, însă, cât să ne împrietenim și să împrietenim gustul picant cu aromele dulci ale Orientului. A fost o întâlnire care a avut toate ingredientele pentru ca experiența să merite să fie repetată măcar încă o dată”, spune Cetin.

Ascultă combinaţia perfectă, simte şi descoperă informaţia alături de cel mai nou radio national din FM-ul românesc! Detalii legate de frecvenţele Digi FM pot fi accesate pe www.digi-fm.ro/retea/.

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!