Charlie Sheen, noi dezvăluiri despre viața personală

Data publicării:
Charlie Sheen GettyImages-124898280-1

Foto: Gulliver/Getty Images

Starul american a discutat despre viaţa lui personală într-un interviu cu Piers Morgan în cadrul unei emisiuni speciale, ce a fost filmată la Theatre Royal din Londra.

Întrebat dacă a întreţinut raporturi sexuale neprotejate după ce a aflat că este seropozitiv, Charlie Sheen a răspuns: ”Nu am făcut asta niciodată. Pentru că nu aş face nimănui aşa ceva. Chiar nu aş face-o! Cum aş putea să îi explic acelei persoane, după aceea?”. 

Afirmaţiile sale vin însă în contradicţie cu acuzaţiile formulate de unele dintre fostele sale partenere sexuale, care au spus că au întreţinut raporturi sexuale neprotejate cu Charlie Sheen, într-o perioadă în care acesta ştia deja că era seropozitiv.

”Nimeni nu a fost infectat de mine. Nimeni”, a insistat actorul, în discuţia sa cu Piers Morgan.

”Ele revendică acum tristeţea şi mila opiniei publice, însă asta e vina lor, iar eu ştiu prea bine care este adevărul”, a adăugat actorul american, referindu-se la unele dintre fostele sale partenere sexuale.

Charlie Sheen, fostul star al serialului de comedie ”Doi bărbaţi şi jumătate”, a anunţat în mod public că este seropozitiv, în noiembrie 2015, şi a confirmat în acelaşi anunţ faptul că a fost diagnosticat cu HIV în urmă cu mai mulţi ani.

Întrebat care a fost reacţia sa imediat după ce a aflat diagnisticul, Charlie Sheen a spus: ”M-am gândut că nu se poate, că e vorba de o greşeală, i-am rugat pe medici să facă testele încă o dată. În tot acel haos, îţi spui întotdeauna: "Asta li se întâmplă altora, nu mie!"”.

În ciuda afirmaţiei sale, potrivit căreia nu a făcut sex neprotejat după diagnosticarea cu HIV, actorul a recunoscut totuşi că nu le-a spus tuturor partenerelor sale că era infectat cu această boală transmisibilă pe cale sexuală.
”Doar de vreo două ori nu am spus partenerelor mele acest lucru, deoarece, în ultimele 25 de ori când am spus cuiva asta, acele persoane au folosit informaţia împotriva mea, s-au folosit de boala mea pentru a obţine faimă şi câştiguri financiare”, a adăugat starul american.

În broşurile înmânate spectatorilor care au asistat la emisiunea lui Piers Morgan se afirmă că actorul a cheltuit peste 10 milioane de dolari în ultimii ani pentru a ”cumpăra tăcerea” fostelor sale partenere sexuale, care ar fi fost infectat cu HIV de starul californian şi care l-ar fi ameninţat pe acesta cu dezvăluirea în mass-media a bolii de care suferă.

”Numărul acelor şarlatani vrednici de dispreţ, despre care eu credeam că îmi erau aliaţi, dar care apoi s-au întors împotriva mea, e nebunesc de mare”, a spus actorul. 

Charlie Sheen, fiu al unui ”veteran” de la Hollywood, Martin Sheen, a devenit cunoscut în 1986 cu rolul din filmul ”Platoon”, regizat de Oliver Stone. După mai multe roluri pe marele ecran, a făcut tranziţia spre televiziune şi a jucat în ”Doi bărbaţi şi jumătate”, un sitcom extrem de popular.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri