Cinci branduri de modă își deschid primele magazine de tip outlet în România

Data actualizării: Data publicării:
Cumparaturi haine GettyImages-103217181

  

FOTO: fashionhouse.ro

Magazinul Desigual are o suprafața de 173 de metri pătrati și este primul outlet al retailerului din România. Various Brand, magazin multi-brand de articole sportive însumează o suprafață tot de 173 de metri pătrați, în timp U-Grow, care comercializează accesorii pentru copii, are 149 de metri pătrați. Ceilalți retaileri, Multibrand Street & Go și Land Mobile vor avea 320 și respectiv 10 metri pătrați.

US Polo Assn a decis, de asemenea, să își relocheze și extindă spațiul în cadrul outlet-ului, cuprinzând astfel o selecție mai amplă de articole vestimentare. Suprafața noii uități este de 321 de metri pătrați, relatează wall-street.ro.

1.000 de metri pătrați totalizează noile contracte de închiriere. 

Fashion House, deschis în anul 2008, este singurul centru comercial de tip outlet din România. El este situat în West Park Militari, aproape de autostrada A1.

Toate produsele disponibile în Fashion House sunt reduse cu minimum 30%, însă scăderile de preț pot ajunge chiar și la 70% sau 90%.

Printre brandurile regăsite în cadrul Fashion House se numără: Tom Tailor, Adidas, Otter, Champion, Mango, Puma, Lee Cooper, Guess, Stefanel Lacoste & Gant, Triumph, Colin’s, BSB, Benvenuti.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri