Concert Brian May la Sala Palatului

Data publicării:
BRIAN MAY 1

Bună seara, Bucureşti. Sunteţi bine?” a spus Brian May în limba română, entuziasmând audiența.

Aflat pentru prima oară în România, chitaristul Brian May, care a concertat alături de Kerry Ellis, a deschis concertul de la Sala Palatului cu piesa "I, who have nothing".

Concertul susţinut la Bucureşti face parte din turneul "One Voice", care cuprinde alte 11 spectacole pe care Brian May şi Kerry Ellis le vor susţine în Europa de Est. Cei doi artişti concertează împreună din anul 2011, de la lansarea albumului "Anthems".

Un concert Brian May cu Kerry Ellis, o artistă cunoscută de pe Boadway, o artistă cu o voce impecabilă. Un proiect mai intim, mai de suflet, dar cu priză la public, dacă este să ne luăm după numărul mare de spectatori din seara aceasta”, spune Andreea Filip, reprezentant al organizatorului.

Impresiile au fost pe măsură:

Concertul a fost minunat. Este prima dată când l-am văzut pe Brian May, după mulţi ani în care mi-am dorit asta. M-am simţit bine”.

Extraordinar. E o plăcere. (Reporter: Ce v-a plăcut cel mai mult?) Vocea live e incomparabilă cu orice înregistrare”.

Sunt super entuziasmată. Tocmai ce am avut o întâlnire cu Brian May. Este super cald. Când a văzut că încep să plâng m-a luat în brațe”.

Peste doar trei luni, Brian May va reveni în România. De data aceasta, pentru a cânta cu formaţia alături de care a făcut istorie în muzica rock: "Queen". Concertul va avea loc pe 21 iunie, în Piaţa Constituţiei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri