Cum alegem rujul roşu perfect

Data publicării:
GettyImages-3141141

Monica Rădulescu, reporter: „Astăzi descoperim împreună încă un secret al frumuseţii! Oricât de ciudat sună, rujul roşu se alege în funcţie de nuanţa venelor de la încheietura mâinii.”

Astfel, dacă venele sunt verzi, înseamnă că pigmentul pielii este cald. Întotdeauna vi se va potrivi un ruj în nuanţe de orange sau corai.

Adela Manolache, make-up artist: „Dacă venele sunt albastre, înseamnă că subtonul pielii este rece şi mi se va potrivi foarte bine un ruj roşu cu subton rece. Cele care au subton rece sunt cele care se duc spre prună, burgundy, mov.”

În multe situaţii venele pot fi atât verzi, cât şi albastre. Asta înseamnă că aveţi un ten cu pigment neutru şi sunteţi norocoase. Vă puteţi colora buzele cu orice nuanţă doriţi!

Adela Manolache, make-up artist: „Ni se potrivesc ambele tonuri de ruj roşu, atât cald, cât şi rece.”

Încă un sfat important: folosiţi întotdeauna un creion de buze în aceeaşi nuanţă ca şi rujul pentru a nu influenţa subtonul acestuia. În plus, nu uitaţi ca atunci când purtaţi ruj roşu, să menţineţi o notă de simplitate în ceea ce priveşte ţinuta, indiferent de momentul zilei.

Adela Manolache, make-up artist: „În principiu nu există o regulă în machiaj, să porţi doar seara sau doar la anumite evenimente speciale. Dacă tu consideri că ţi se potriveşte un ruj roşu pe parcursul zilei şi îl porţi cu plăcere, eu sunt de acord cu acest aspect.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri