Cum petrecem ziua de 8 martie

Data publicării:
petrecere club GettyImages-482821814

După un an întreg în care doamnele şi domnişoarele aleargă între serviciu şi treburile gospodăreşti, a venit acea zi din an în care trebuie răsplătite din plin: 8 Martie. Pentru această zi specială, avem câteva oferte. Puteţi alege, de exemplu, o zi de răsfăţ total la un centru spa. O zi aici costă între 200 şi 400 de lei de persoană. În aceşti bani, aveţi parte de masaje de relaxare şi tratamente de înfrumuseţare, dar şi de piscină, saună şi jacuzzi la discreţie.

O ieşire la restaurant, cu fetele, ar fi o altă idee de a vă petrece ziua de 8 Martie. Pentru o friptură cu garnitură, un desert şi băutură, veţi plăti între 100 şi 150 de lei, în funcţie de restaurantul pe care îl alegeţi.

Şi după masă, este indicat să mergeţi să ardeţi caloriile, la dans. Aşa că lăsaţi deoparte inhibiţiile şi mergeţi într-un club. Trebuie să aveţi la dumneavoastră cel puţin 100 de lei. Unele cluburi percep taxă de intrare, în cazul în care există şi concerte programate. Altele, impun consumaţie obligatorie, aşa că mai bine să aveţi buzunarele pregătite.

În Bucureşti persoanele pasionate de concerte au de unde alege. The Twisters, un grup format din 5 studente la Universitatea Naţională de Muzică, vor susţine un concert de jazz în Journey Pub. Alte concerte: Direcţia 5 la Sala Palatului, Mircea Baniciu la Hard Rock Cafe sau Alexandra Uşurelu în Biutiful.

Puteţi opta, de asemenea, pentru un spectacol de stand-up comedy la Grill Pub sau Club 99.

Ma mut la mama”, la Teatrul Mic , “The Blue Room” În Culise, „Cum se cuceresc femeile”, la Teatrul Metropolis Bucureşti sau „Trei generaţii”, la Odeon sunt doar o parte din piesele de teatru la care puteţi merge pe 8 martie.

În cazul în care doriţi să petreceţi prin dans, Cafee Athenee şi Oldies Bar & Club organizează petreceri cu ocazia zilei de 8 martie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri