Festivalul Untold din Cluj-Napoca a fost votat cel mai bun din Europa. Premiul a fost acordat aseară, la gala European Festival Awards. Este pentru prima dată când un festival din România câştigă acest titlu.

Embed:

 

După doar prima ediţie, Untold a câştigat titlul de cel mai bun festival din Europa în faţa unor festivaluri renumite din ţări precum Germania, Belgia şi Olanda.

Votul decisiv a fost dat de un juriu format din specialişti ai industriei muzicale, dar a ajuns pe lista evenimentelor incluse în competiţie în urma votului dat de peste 800.000 de persoane din 50 de ţări.

Prima ediţie Untold a strâns 240.000 de persoane, iar pentru ediţia din acest an s-au vândut deja mai mult de 26.000 de abonamente.

Astăzi va fi anunţat cel de-al doilea din cei 5 headlineri care vor urca pe scenă în acest an, după primul nume important făcut public la începutul lunii de organizatori: DJ-ul olandez Tiesto.

Festivalul Untold a mai fost nominalizat și la categoria de cel mai bun debut al unui festival. În competiţie au mai intrat alte două evenimente organizate în Cluj: Electric Castle şi Jazz in the Park.

European Festival Awards este cea mai importantă competiţie de profil din Europa, ajunsă la cea de-a şaptea ediţie.

 

Va multumim!!! Suntem fara cuvinte...---Thank you!!! We're speechless...

Posted by Untold Festival on Wednesday, January 13, 2016

 

 

 

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!