„Ocean’s Eight” varianta cu distribuţie feminină a „Ocean's Eleven”

Data publicării:
pic 1553542

Se așteaptă ca acestora să li se alăture și alte staruri hollywoodiene precum Sandra Bullock și Cate Blanchett, ale căror nume nu au fost totuși confirmate oficial. Potrivit unei alte surse de specialitate, The Hollywood Reporter, mai lipsește o singură actriță pentru a completa o distribuție-vedetă formată din opt femei.

Filmul va fi regizat de Gary Ross, cunoscut pentru 'Pleasantville' (1998) și 'The Hunger Games' (2012) și a cărui producție 'Free State of Jones', cu Matthew McConaughey în rolul principal, a fost lansată recent pe ecrane.

Deși încă nu se cunosc detaliile subiectului, se așteaptă ca 'Ocean's Eleven' în variantă feminină să împrumute multe aspecte din saga de succes 'Ocean's Eleven' (2001), 'Ocean's Twelve' (2004) și 'Ocean's Thirteen' (2007) regizate de Steven Soderbergh, care de data aceasta figurează ca producător.

Subiectul principal al seriei este un grup de hoți de elită care dau lovituri spectaculoase în cazinouri, cu distribuție de actori de marcă de la Hollywood precum George Clooney, Matt Damon și Brad Pitt. În total, trilogia 'Ocean's Eleven' a avut încasări de 1,124 miliarde de dolari în cinematografele din întreaga lume, potrivit site-ului de specialitate Box Office Mojo.

Se prevede ca noua producție 'Ocean's Eleven' în variantă feminină să înceapă filmările în octombrie la New York. Proiectul urmează exemplul altui remake cu distribuție complet feminină 'Ghostbusters', în care joacă Melissa McCarthy, Kate McKinnon, Kristen Wiig și Leslie Jones.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri