VIDEO. Filmul ”Trăind printre demoni 2”, anulat de la difuzare de majoritatea cinematografelor din Franţa

Data actualizării: Data publicării:
conjuring2 1

Potrivit Le Parisien, cele mai multe dintre cele 262 de cinematografe franceze care au plănuit să ecranizeze filmul l-au anulat din program.

O parte dintre cinematografe a scos filmul din program chiar în ziua lansării, pentru ”siguranţa angajaţilor şi clienţilor”, după cum a motivat cinematograful Cyrano de Versailles, potrivit 20 Minutes.

La cinematograful MK2 Bastille a avut loc o altercaţie care s-a transformat într-o încăierare, după ce un grup a deranjat alte persoane din sală ”ţipând la cea mai mică mişcare” de pe ecran. 

Unul dintre cele mai mari lanţuri cinematografice din Franţa, UGC, nu a rulat”Trăind printre demoni 2/ The Conjuring 2”, aceasta fiind o ”alegere editorială”, pentru a reduce filmele de acest gen.

”Trăind printre demoni 2/ The Conjuring 2” a înregistrat încasări de 213 milioane de lire sterline în toată lumea, până în prezent, apropiindu-se de încasările primului film ”Trăind printre demoni/ The Conjuring” – 246 de milioane de lire sterline.

”Annabelle”, un spin-off despre păpuşa care apare în primul film ”Trăind printre demoni/ The Conjuring”,  cu încasări de 198 de milioane de lire sterline, a provocat, de asemenea, haos în rândul publicului. Mai multe cinematografe l-au scos din program din ”motive de siguranţă”. Situaţii similare au fost înregistrate la ecranizări ale filmelor ”Activitate paranormală/ Paranormal Activity” şi ”Sinister”.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri