GALERIE FOTO VIDEO. Maroon 5, show incendiar în fața a mii de români

Data publicării:
maroon58 1

Foto: Leslie Stanton/Instagram

Show-ul celor de la Maroon 5 a început cu jocuri de lumini, ce au electrizat publicul înainte de intrarea în scenă a artiștilor. Spre deosebire de majoritatea concertelor ce au avut loc în Piața Constituției, echipa tehnică a trupei Maroon 5 a preferat ca scena să fie amplasată cu spatele spre Palatul Parlamentului.

Piesele cunoscute ale formației au fost interpretate în manieră originală — diferite de formula de studio, general cunoscută — cu intervenții rock sau R&B, în câteva momente din spectacol, solistul Adam Levine cântând la o chitară electrică roz-neon, scrie Agerpres.

Între piese, solistul a inclus și un mic fragment dintr-o melodie clasică de Elvis Presley — "Can't Help Falling In Love", pe care publicul a fredonat-o. "Continuați, continuați, vă iubesc!", le-a spus el spectatorilor. A urmat "She Will Be Loved", una dintre piesele hit Maroon 5, care în concert a avut o variantă acustică.

Lista pieselor cântate de artiști a inclus "Animals", "Stereo Hearts" și "Harder to Breathe". După o oră de show, artiștii au părăsit scena, pentru a reveni la "bis", unde au cântat hiturile "Moves Like Jagger" și "Sugar" — piesa care a pus punct spectacolului.

Show-ul Maroon 5 s-a transformat, spre final, într-o petrecere relaxată, într-o seară de vară, în inima Capitalei, cu adolescenți și cupluri de tineri cântând și dansând pe ritmurile trupei care a venit la București în turneul "V".

Printre spectatori s-au numărat și artiști români precum Delia și Tudor Chirilă.

În deschiderea spectacolului au cântat Antonia și Les Elephants Bizzares.

Maroon 5 și-a consolidat poziția în industria muzicală ca fiind una dintre cele mai rezistente și longevive trupe ale muzicii pop. A câștigat primul dintre cele trei premii Grammy din palmares, la categoria Best New Artist în 2005, și a vândut peste 17 milioane de exemplare ale albumelor în întreaga lume.

Formația abordează un stil muzical inovator, un mix de rock și R&B, introdus în albumul lor de debut — "Songs About Jane" — și în dublul album "It Won't Be Soon Before Long", care a inclus hituri precum "Makes Me Wonder" și "If I Never See Your Face Again".

În 2010, trupa a lansat cel de-al treilea album de studio, "Hands All Over", care conține single-uri precum "Misery" și celebrul "Moves Like Jagger".

În 2012, cei de la Maroon 5 au lansat "Overexposed", ce cuprinde single-uri care au ocupat primele locuri în topurile de profil.

Cel mai nou album al trupei — "V" — s-a clasat pe locul I în Billboard Top 200.

Turneul susținut de Maroon 5, "V", a început în februarie anul trecut în Statele Unite ale Americii și continuă în Europa.

maroon59
maroon59

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri