Jurnal pentru copii | Elena Gheorghe și Cornel Ilie, voci în „Crăiasa Zăpezii”

Data publicării:
elena gheorghe jurnal pentru copii

„Crăiasa Zăpezii 2” este cea mai nouă animaţie de care se pot bucura cei mici şi mari. După ce au reuşit să oprească planurile malefice ale Crăiesei, trolii au început să se bucure de libertate fără limite. Orm, cel mai entuziast dintre troli, ajunge să complice din nou lucrurile şi povestea ia o întorsătură neaşteptată. Cei care dau glas personajelor principale din animaţie sunt Cornel Ilie, Elena Gheorghe şi Ellie White.

„Ca si prima parte, este un desen animat educativ. Daca în prima parte era iubirea de frate, aici este în continuare iubirea de soră și de frate, dar aici îți arată să îți iubești aproapele, să fii bun în continuare și să ai puterea să alegi și să decizi”, a spus cântăreața Elena Gheorghe.

Aflat la prima experienţă de acest gen, Cornel Ilie dă voce lui Aarog, un trol trufaş, care provine dintr-o familie nobilă.

„Știu că îl cheama Aarog și că este urât! Urât în sensul acela în care, într-un desen animat, este de fapt simpatic prin urâțenia lui și, cumva, îmi pare bine că nu este un persoanj pozitiv, pentru că cei pozitivi sunt plictisitori. Și până la urmă toată lumea îi place pe ăștia mai răi”, a spus muzicianul Cornel Ilie.

„Îmi place mai mult în partea a doua de Gherda pentru că este mult mai ofertant rolul ei: este o tipă mai hotărâtă, acum știe ce vrea, acum e matură și abia aștept să văd reacțiile”, a mai spus Elena Gheorghe.

Mămica unui băieţel şi a unei fetiţe, Ellie White a primit cu bucurie propunerea de a pune voce într-un film de animaţie. Ea a dublat-o pe Alfrida, o puştoaică pirat.

Vocea pe care o interpretez acum este exact cum sunt și eu: uneori vorbesc mai gros, așa, alteori vorbesc foarte subțire și drăguț și mai „flower-power” și alteori, când mă enervez, încep să țip. Dar este frumos!”, a spus Ellie White.

Invitaţia de a dubla în animaţia "Crăiasa Zăpezii" a fost primită cu mare bucurie de cei trei protagonişti, cu atât mai mult cu cât fiecare dintre ei este părinte.

„M-a întrebat „Unde te duci? Și i-am zis că mă duc să trag niste voci. „O să fiu din nou Gherda și o să vezi a doua parte din „Crăiasa Zăpezii”. Iar el mi-a spus: „Vreau și eu să merg, cum adică, tu te întâlnești față în față cu Gherda?”. Și i-am zis „nu chiar””, povestește Elena Gheorghe.

„Acum doi ani, trebuia să mai fac lucrul acesta, am mai primit o propunere să pun voce pe un personaj de animație unde trebuia să și cânt.Nu s-a întâmplat, nu s-a potrivit și acum, când s-a întâmplat din nou, mi s-a părut că este un semn foarte bun, pentru că a venit cumva la vreo două zile după ce am devenit tătic și m-am gândit că asta poate fi o amintire frumoasă pe care pot să i-o las fetiței mele”, a spus Cornel Ilie.

„Chiar am vrut să fac și altceva decât muzică: eu intru în studio să cânt, acum am intrat în studio să vorbesc și îmi place foarte mult. Mihăiță, băiatul meu cel mare, chiar acum face trei ani și sper să se bucure și să-i placă foarte mult filmul, la fel cum îmi place și mie”, a spus, la rândul ei, Ellie White.

Animaţia este în format 3D şi poate fi văzută atât în variantă dublată, cât şi subtitrată.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri