VIDEO. Maimuța Otto, Oracolul Euro 2016 de la Zoo Târgu Mureș, a prezis câștigătoarea meciului dintre Portugalia și Polonia

Data publicării:
123 5069176c9b

Foto: zootirgumures.ro

Filmul despre pronosticul dat de Otto a fost postat, joi, pe Facebook, de către conducerea Grădinii Zoologice din Târgu Mureș, iar acesta îl înfățișează pe macac în timp ce elimină Polonia din competiție și alege steagul Portugaliei.

"Otto este o maimuță recunoscută datorită năzdrăvăniilor de la Grădina Zoologică din Târgu Mureș. Acum am descoperit că este și Oracolul Campionatului European de Fotbal care se desfășoară în Franța. După ce s-a adeverit la meciul dintre Italia și Spania că are dreptate, că într-adevăr am mers pe mâna lui Otto și Italia a ieșit câștigătoare, acum am pregătit un filmuleț pentru meciul de diseară și am descoperit că echipa câștigătoare dintre Polonia și Portugalia va fi Portugalia. Nu a spus cine marchează pentru că nu am pus poze cu fotbaliștii. Poate la meciul din finală vom pune și poze cu fotbaliștii și poate aflăm și cine va marca. Ideea Oracolului Euro 2016 a aparținut directorului Grădinii Zoologice, care s-a gândit să creeze o atmosferă plăcută și s-a gândit să încercăm și această variantă pentru a avea un pronostic pentru meciurile de la CE de fotbal. Până acum a ținut și cred că se va adeveri și de această dată, dacă nu, o vom trata ca pe o glumă", a declarat, pentru Agerpres, Cosmin Blaga, consilier pe comunicare în cadrul Primăriei Târgu Mureș. 

Otto s-a născut la Debrecen, în Ungaria, în anul 2000, iar din 2011 a fost adus la cea mai mare Grădină Zoologică din țară, cea de la Târgu Mureș.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Mureș, Cosmina Oprea, a declarat pentru Agerpres că Otto a ajuns celebru după evadarea spectaculoasă din anul 2014, când a fugit din Grădina Zoologică împreună cu alte șase maimuțe, patru masculi și trei femele, petrecând mai multe zile în pădurile din zona Târgu Mureșului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri