O liceană din orașul Padova, născută în Moldova, a reușit să devină una din cele mai citite scriitoare ale tinerilor italieni. Istoriile sale, scrise cu ajutorul smartphone-ului și publicate pe o platformă web, au devenit foarte populare, astfel că au ajuns într-un final în librăriile din Italia, materializate într-o carte.

Postul de televiziune Rai3 a difuzat duminică un reportaj despre tânăra Cristina Chiperi, scrie agora.md.

În timpul liber, Cristina Chiperi, o tânără născută în Moldova care învață într-un liceu din Padova, scrie povești de dragoste dedicate tinerilor. Una dintre ele a devenit celebră în vara anului 2014, după ce a fost publicată pe platforma wattpad și a adunat milioane de vizualizări.

„Totul a început ca o distracție. Nu mă așteptam ca istoriile mele să fie tipărite și ajungă într-o librărie. Am publicat mai multe povești care au devenit populare pe wattpad, astfel că s-a ajuns la publicarea unei cărți”, a declarat Cristina.

După apariția primei sale cărți, fanii i-au cerut o continuare, astfel că s-a decis editarea unei trilogii cu denumirea „My Dilemma is You”.

Ultimul capitol din trilogia „My Dilemma is You” a apărut de o săptămână în librăriile din Italia.

Prima parte a trilogiei „My Dilemma Is You” a avut vânzări de 35 mii de copii, după o lună de la lansare.

Moldoveanca spune că revine în Republica Moldova în fiecare vară, fiindcă majoritatea rudelor se află aici. „Rudele mele nu se așteptau la un astfel de succes”, mărturisește Cristina Chiperi.

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!