Actrița Maisie Williams, despre sezonul 7 al serialului Game of Thrones: ''Nimic nu vă poate pregăti pentru ce va urma''

Data publicării:
Williams-Maisie-as-Arya-Stark

Maisie Williams, actrița nominalizată la premiile Emmy pentru rolul Arya Stark din ''Game of Thrones'' (''Urzeala Tronurilor''), a citit scenariul mult-așteptatului sezon 7 și a scris, marți, pe Twitter, că nimic nu îi poate face pe fanii serialului să se simtă pregătiți pentru ce va urma, arată The Hollywood Reporter.

Williams-Maisie-as-Arya-Stark

Interpreta personajului Arya Stark din celebra serie fantastică produsă de HBO, care are milioane de fani în întreaga lume, a reacționat pe rețeaua de socializare după ce a citit scenariul incitându-i pe fani în ceea ce privește continuarea acțiunii, însă nu a dezvăluit amănunte, scrie Agerpres

Maisie Williams a scris doar că totul devine și mai real și i-a sfătuit pe împătimiții serialului să se pregătească pentru ceea ce va urma. Deși după cum recunoaște ea va fi foarte greu, lăsând să se înțeleagă că povestea va fi neașteptat de complexă. ''Nimic nu vă poate pregăti pentru ce va urma'', se arată în mesajul ei. 

Sezonul 7 va debuta în cursul verii anului viitor, nu în luna aprilie, așa cum a fost cazul celorlalte sezoane de până acum, iar noul sezon va conține doar 7 episoade în loc de 10 ca de obicei, conform unui anunț făcut recent de HBO.

Sezonul 6 din "Game of Thrones" a doborât recordurile de audiență ale postului HBO, înregistrând o medie de 23 de milioane de telespectatori pe episod. Acest sezon a primit nu mai puțin de 23 de nominalizări la premiile Emmy.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri