O femeie a fost arestată luni la sosirea pe aeroportul Paris-Roissy după ce a călătorit într-un zbor al companiei Air France, de la Istanbul, cu o fetiță de 4 ani ascunsă într-un bagaj de mână, relatează Le Figaro, potrivit Agerpres.

FOTO: Getty Images

Tânăra, a cărei naționalitate nu a fost specificată, „locuia în mod regulat în Franța” și „ar fi demarat procedura de adopție a respectivei fetițe din Haiti”, a indicat o sursă de la aeroport.

„Ea a fost, după cât se pare, în zona de tranzit din Istanbul și a trecut de controale, alături de fetiță, până când i-a fost refuzată îmbarcarea cu aceasta”, a povestit aceeași sursă. Tânăra femeie ar fi „decis atunci să ascundă copilul într-un bagaj de mână și să ia alt zbor după achiziționarea unui alt bilet”. „Odată aflată în interiorul avionului, ea și-a pus bagajul de mână la picioare, sub o cuvertură, însă fetița a vrut să meargă la toaletă și a fost remarcată de pasageri”, a explicat sursa.

Tânăra femeie a fost plasată în arest, însă instanța a decis neînceperea urmăririi penale, potrivit sursei de pe aeroport. Femeia și fata așteptau încă pe aeroportul din Roissy, miercuri, până când autoritățile își vor finaliza anchetele.

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!