Dacă vă doriți să petreceți câteva ore sau chiar un sfârșit de săptămână în aer liber o alegere ideală este Parcul Natural Comana din județul Giurgiu. Din centrul Capitalei şi până în Parcul Natural Comana sunt 62 de kilometri, adică aproximativ o oră de mers cu maşina, iar ieşirea din Bucureşti se face prin Şoseaua Giurgiului.

Embed:

Odată ajunşi, trebuie să plătiţi trei lei de persoană pentru accesul de vizitare, iar pentru parcare mai scoateţi din buzunar alţi 15 lei. Dacă vă place mersul pe două roţi puteţi închiria o bicicletă pentru traseele turistice prin pădure. Costă cinci lei ora sau 50 de lei o zi întreagă.

De asemenea, iubitorii de aer liber pot campa în parcul Comana. Astfel, pentru 15 lei pe zi îşi pot amplasa cortul sau rulota. Totodată, există şi foişoare de închiriat pentru 30 de persoane, contra sumei de 400 lei pe zi.

Distracţia poate fi completată cu o plimbare cu trăsura până la Mănăstirea Comana sau cu o plimbare pe balta Comana cu barca cu motor.

Amatorii de adrenalină pot trece cu tiroliana peste lac şi îşi pot testa forţe şi îndemânarea la peretele de escaladă. Alte activităţi pe care le puteţi încerca la Comana sunt tirul cu arcul, zborul cu motoparapanta sau pescuitul.

Programul de funcţionare este de luni până vineri de la ora 9 la 17, iar sâmbăta şi duminica de la 9 la 19.

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!