Calculatorul a devenit o parte atât de importantă a vieții noastre, încât nu ne despărțim de el nici măcar în vacanţe. Mai mult decât atât, pentru unii, jocurile video devin parte din viaţă. Astfel a apărut şi primul hotel din lume dedicat pasionaților de jocuri video, unde toți călătorii se pot simți ca la ei în sufragerie.

Embed:

 

Primul hotel din lume dedicat pasionaților de jocuri video s-a deschis, recent, în capitala Olandei, Amsterdam. Arcade Hotel are 36 de camere. În fiecare dintre ele se găseşte câte o consolă şi numeroase jocuri „din partea casei”. Vizitatorii pot folosi mai multe controlere, iar hotelul își propune să organizeze în mod frecvent concursuri între jucători.

Hotelul dispune și de o librărie uriașă de benzi desenate, iar barul este dotat cu un joc Wii, un Playstation și un Xbox. În plus, vizitatorii sunt încurajaţi să interacționeze, deci să joace „multiplayer”.

Proprietarul a descris conceptul inedit spunând, simplu, că a vrut să creeze un spațiu în care vizitatorii să se simtă ca și cum ar fi în vizită la un prieten. Dacă totuşi sunt şi „musafiri" care reușesc să se dezlipească de aventurile virtuale și vor să și iasă la plimbare, hotelul pune la dispoziție și biciclete gratuite. Astfel, străinii vor avea parte şi de adevărata experienţă Amsterdam.

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!