Cinci nominalizări la Oscar şi o distribuţie formată din Christian Bale, Ryan Gosling, Steve Carell şi Brad Pitt. Mai trebuie să vă spunem ceva pentru a vă convinge să vedeţi „The Big Short”, o comedie despre criza ipotecară din America anului 2005? Producţia a fost desemnată cel mai bun film de către Sindicatul Producătorilor Americani, care în trecut a „ghicit” de multe ori marele câştigător la Oscar.

Embed:

 

„The Big Short este despre un grup de proscrişi din lumea finanţelor care pariază împotriva băncilor mari şi câştigă”, spune actorul Ryan Gosling, care îl interpretează în film pe Jared.

„Adam McKay face această poveste accesibilă tuturor. Nu trebuie să fii expert în economie”, spune Jeremy Kleiner, producător.

„Eu cred foarte mult că trebuie să faci tot ce trebuie să faci pentru a spune povestea”, spune Adam McKat, regizor și co-scenarist.

„Adam McKay a făcut o treabă incredibilă. Va surprinde atât de mulţi oameni”, spune Christian Bale, actorul care îl interpretează pe Michael.

Filmul spune povestea a patru oameni care descoperă o fraudă de proporţii în ceea ce priveşte sistemul bancar american. Şi toată povestea a avut loc şi în realitate. Co-scenaristul şi regizorul Adam McKay a adaptat o carte de non-ficţiune numită tot „The Big Short”.

„Aceşti ciudaţi îşi dau seama că poate fi făcut un pariu împotriva băncilor”, spune Michael Lewis, autorul „The Big Short”.

„The Big Short” rulează de vineri pe marile ecrane din România. Şi este o comedie de neratat, fie că vă pricepeţi la economie, fie că nu.

 

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!