În timp ce unii români aleg pârtia de schi pentru a scăpa de kilogramele acumulate pe perioada sărbătorilor de iarnă, alții preferă bazinele cu apă termală, unde fac aqua zumba. Aşa ard de patru ori mai multe calorii decât în sala de sport.

Embed:

În stațiunea Băile Felix, până și bazinele în aer liber au fost pline în această perioadă, în ciuda temperaturilor scăzute. În fiecare după-masă, au fost sesiuni de aqua zumba.

„Interesant, foarte bine. Revenire după mâncarea de sărbători care a fost cam bogată în calorii”, spune o turistă.

Antrenamentul cu instructoare de aqua zumba durează aproape 40 de minute. Timp suficient ca turiştii să ardă din caloriile acumulate de sărbători.

„Gimnastica în apă este un mod de relaxare, un mod de fortificare a organismului. Apa termală influențează și ajută foarte mult asociat cu gimnastica în apă”, declară Constantin Oprinoiu, directorul unui ștrand din Băile Felix.

„Am mai făcut și anul trecut zumba aici, vara era dar astăzi mi-a plăcut mai mult”, spune o turistă.

La orele de gimnastică în apă au participat în medie 500 de persoane, pe zi. Sesiunea de aqua zumba a fost gratuită, astfel că turiștii au plătit doar biletul de intrare la ștrand. Prețul unui tichet a fost de 25 de lei pentru adulți și de 12 lei pentru copii. În perioada sărbătorilor de iarnă, gradul de ocupare a hotelurilor din Băile Felix a fost de sută la sută.

 

 

 

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!