Un bărbat a avut nevoie de spitalizare după ce şi-a aşteptat iubita 10 zile la aeroport

Data publicării:
olandez

 

Foto: Weibo

Alexander Pieter Cirk, în vârstă de 41 de ani, a zburat recent din Olanda în provincia chineză Hunan, în speranţa că îşi va cunoaşte prietena făcută pe internet, o tânără identificată drept Zhang. Aceasta nu a mers, însă, la aeroport, iar olandezul a decis să o aştepte timp de 10 zile.

El a fost luat, în cele din urmă, cu ambulanţa, pentru că suferea de epuizare fizică.

Bărbatul a povestit pentru postul de televiziune Hunan TV că a cunoscut-o pe Zhang, în vârstă de 26 de ani, cu două luni în urmă, cu ajutorul unei aplicaţii online şi a decis să o viziteze.

Contactată de Hunan TV, Zhang a mărturisit că a crezut că totul este o glumă. „Ne-am dezvoltat relaţia romantică, dar la un moment a părut puţin cam îndrăzneţ faţă de mine”, a spus tânăra.

„Într-o zi mi-a trimis o poză cu biletele de avion şi am crezut că este o glumă. Nu m-a mai contactat după aceea”, a adăugat ea.

Zhang a precizat şi că, atunci când Cirk a ajuns la aeroport, ea era plecată într-o altă provincie, pentru a-şi face operaţie estetică şi îşi închisese telefonul. Ea a dat asigurări că ar vrea să îl întâlnească pe olandez, după ce acesta va fi externat.

Povestea lui Cirk a făcut înconjurul reţelelor de socializare chineze, iar majoritatea utilizatorilor au subliniat că acţiunile sale au fost absurde.

 „Probabil că este prost, de ce ar face cineva aşa ceva?”, s-a întrebat un utilizator de Weibo. „Nu ştie că în China totul este fals?”, a scris un altul. „Poate că a ea a mers la aeroport, l-a văzut cum arată şi a plecat rapid”, este teoria propusă de un alt chinez.

Au existat, însă, şi oameni impresionaţi. „Este un tip care ia o relaţie în serios, nu te juca. Dacă nu îl mai vrei, spune-i, să poată să plece acasă”, a scris un utilizator de Weibo. „Ce spune acest lucru despre integritatea chineză?”, a întrebat altul.

Cirk urmează să se întoarcă în Olanda săptămâna aceasta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri