Un creator de reclame îi propune lui Cioloş conceptul Pokemon Dracula

Data publicării:
pokemon dracula

 

FOTO Facebook Călin Coman

Călin Coman a lansat pe Facebook o idee de promovare turistică, prin intermediul jocului Pokemon Go, pe care a transmis-o atât premierului Dacian Cioloş, cât şi companiei care produce aplicaţia.

”O idee de PR pentru România, şi nu doar PR... având şi potenţial economic. Domnule Dacian Cioloş, dacă sunteţi pe recepţie, puteţi să o consideraţi. E o chestiune care poate deveni serioasă. Dezvoltăm (România – n.r.) un concept de Pokemon Dracula. Am ataşat un exemplu făcut de mine (doar în scop de prezentare). Vorbiţi cu producătorii jocului, companiile Nintendo/Niantic, alocaţi un buget de la stat şi ascundem aceşti Pokemoni în toate locurile frumoase şi pitoreşti, de la Castelul Bran, până în pădurile frumoase din România. Dar mişcaţi-vă repede, fenomenul ia amploare acum”, i-a transmis Călin Coman premierului.

Contactat de News.ro, Călin Coman a declarat că a transmis această idee şi producătorilor jocului Pokemon, prim mesageria electronică.

”Noi suntem dispuşi să oferim ajutor pentru un astfel de proiect, fără obligaţii din partea Guvernului. Avem o casă de producţie, competenţe în grafică, animaţie, film, putem concepe un personaj 3D. Cred că ne trebuie mai mult imaginaţie, decât bani, pentru că nu este o investiţie mare”, a spus Coman.

Arădeanul consideră că autorităţile ar trebui să se implice în crearea unui ”Pokemon specific românesc”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri