Un judecător i-a refuzat lui Amber Heard custodia unică asupra cățelului Pistol

Data publicării:
GettyImages-504260604

 

©FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Mai mult decât atât, Amber a susținut că dorește ca fostul său soț, Johnny Depp, să nu se poată apropia la mai mult de 100 de metri de terrierul ei de Yorkshire.

Cei doi aveau doi câini, Pistol și Boo, iar Amber Heard l-a primit cadou pe Pistol înainte de a se căsători cu Depp, din partea unei prietene. De cealaltă parte, Boo este câinele lui Johnny Depp.

Judecătorul i-a refuzat solicitarea invocând faptul că nu există motive pentru care Pistol ar trebui să fie protejat de Johnny Depp. Instanța a eliberat însă un ordin temporar de restricție împotriva actorului care trebuie să rămână la cel puțin 100 de metri de fosta sa soție și a decis ca apartamentul pe care l-au împărțit din centrul orașului Los Angeles să rămână,, deocamdată, în folosința actriței.

Johnny Depp și Amber Heard divorțează după 15 luni de căsnicie, la cererea actriței care a invocat diferențe ireconciliabile”. Amber Heard a făcut, de asemenea, demersuri pentru a obține o pensie alimentară de la actorul cu 22 de ani mai în vârstă.

Cei doi actori, care nu au copii împreună, s-au aflat în centrul unui scandal care a fascinat Australia mai multe luni de zile, după ce au fost reținuți pentru introducerea ilegală a celor doi câini ai cuplului pe teritoriul australian. Heard a fost acuzată ca i-a introdus ilegal pe terrierii Pistol și Boo în această țară, în timpul unei vizite întreprinse anul trecut alături de Depp în Queensland, unde actorul filma ultima parte a lungmetrajului Pirații din Caraibe”, Dead men Tell no Tales”.

La acea vreme, Barnaby Joyce, ministrul australian al agriculturii, a amenințat cu eutanasierea câinilor dacă aceștia nu sunt trimiși înapoi în Statele Unite.

Actrița de 30 de ani a pledat vinovată luna trecută pentru falsificarea documentelor de transport ale câinilor și a primit o amendă de 1.000 de dolari australieni (685 euro).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri