Un orădean, admirator al regretatului Paul Walker, a realizat o replică fidelă a maşinii la volanul căreia s-a aflat actorul în primul film din seria "Fast and Furious". Bolidul a fost expus weekendul acesta la târgul Auto, Moto şi Tuning Show 2016 din Budapesta, care reuneşte participanţi din toată Europa.

Embed:

 

Mitsubishi Eclipse, la volanul căreia Paul Walker a făcut o cursă de neuitat în primul film din seria "Fast and Furious", a fost maşina pe care un orădean a reprodus-o cu fidelitate. Admirator al actorului american, Ervin Koszta a muncit un an ca să-şi vadă visul împlinit.

Ervin Koszta, proprietarul maşinii: „După tragicul accident mi-am dat seama că aş putea să fac chiar o maşină în memoria lui Paul Walker pentru că a fost promotorul mişcării tunning din întreaga lume. Începând cu modificarea caroseriei, suspensiei, roţilor, tot kitul exterior a fost comandat din State pentru că aici nu se găseşte, la fel şi în interior am avut tot felul de probleme, fiind o maşină model american, mai greu am găsit piesele."

Deşi recunoaşte că modificarea maşinii nu a fost deloc ieftină, Ervin spune că a pus pasiunea mai presus de bani.

O altă replică a aceleiaşi maşini se află în muzeul Star Cars din Hollywood.

 

 

 

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!