Un pisoi a parcurs 500 de kilometri în spatele barei de protecție a unei mașini

Data publicării:
tiger

Locotenentul Nick Grimmer, pilot de elicopter britanic al Royal Naval Air Station, se întorcea din vacanță. La ieșirea din aeroportul din Birmingham (Anglia), și-a recuperat mașina și a plecat spre Cornwall (sud-vestul țării), unde se află baza sa.

Când a ajuns, a auzit un „miau” foare slab, dar nu a știut de unde vine zgomotul. S-a uitat cu atenție la mașină și a găsit un pisoi ascuns după bara de protecție din față. Numele de Tiger i-a venit în minte fiindcă locotenentul face pare din escadronul de elicoptere „The Flying Tigers”.

„Am chemat câțiva ingineri să mă ajute să dezmembrez mașina”, a spus el în The Mirror, care a și făcut o serie de fotografii minunate cu pisica. Atunci a găsit animalul tigrat. „Nu am întârziat niciodată la serviciu. Nu aveam altă soluție decât să îmi iau micul prieten cu mine”, a adăugat el. Piloții bazei i-au pus imediat un nume, interesându-se însă dacă îl caută cineva.

„Suntem foarte fericiți că Tiger este mascota noastră. La urma urmelor, este o tradiție pentru unitățile din Royal Naval să aibă pisici la bord”, a spus comandantul șef al bazei, Brendan Spoors.

„Ca să găsim proprietarii, echipele au lansat Operațiunea Tiger Pisoiul. Cu ajutorul rețelelor de socializare, sperăm ca misiunea noastră să fie încununată de succes până la sfârșitul săptămânii”, a spus comandantul. El a precizat că acest lucru ar trebui să aibă loc cât mai repede, deoarece piloții trebuie să se alăture restului escadronului, care va pleca de la o bază din Marea Baltică spre Marea Mediteraneană.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri