Un zgârie-nori plutitor la Constanța

Data publicării:
portul constanta generic

Odată ajunşi la noi, pe cei 1.300 de pasageri - germani, italieni, elveţieni şi francezi - îi aşteaptă excursii în Deltă şi în Bucureşti.

„Bunicul meu este născut în România şi este interesant pentru noi să vizităm această ţară”, a spus o turistă.

Nava impresionează prin intimitate şi lux. Punţile poartă denumirea marilor oraşe europene: Monte Carlo, Madrid, Viena, Verona, Paris şi Londra. La bord sunt patru restaurante, o pizzerie, o discotecă, cinci baruri, o piscină interioară, dar şi un cazino şi un cabaret.

„Este o navă în întregime elegantă, cu produse bune şi foarte intimă. În zilele noastre, navele sunt mai spaţioase, concepute pentru a primi familişti”, a spus Horatzion D'Aita, comandantul navei,

Îmi place la nebunie. totul este foarte uşor de găsit, ceea ce ne place foarte tare. Pe navele mari mă pierd”, a spus o turistă din Australia.

„Fiind mai mică decât celălalte oferă mai multă intimitate. Te împrieteneşti foarte uşor cu toţi călătorii, este minunat”, a adăugat o româncă.

Un sejur pe acest vas de croazieră porneşte de la 500 euro şi ajunge la 4.000 de euro.

„Acesta este cel mai scump tip de apartament care există la bordul navelor de croazieră, are o zonă special delimitată de sufragerie unde se servesc băuturi sau se primesc oaspeţi”, a explicat Andreea Popescu, directorul unei agenţii de croaziere.

Călătoria pe mare durează 13 zile. Nava a plecat pe 30 aprilie din Savona, Italia. A mers apoi în Roma, Nikonos, Creta, Burgas, Constanţa. La noi a stat doar 12 ore, după care a plecat spre Volos, în Grecia. Urmează un popas în Santorini, iar în cele din urmă se va întoarce tot în Italia, la Savona.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri