Hainele din cânepă sunt o alegere sănătoasă

Data publicării:
haine canepa

Deşi la prima vedere pare un material destul de dificil, ţesătura din cânepă poate fi transformată cu multă imaginaţie în piese vestimentare. De exemplu, jachetele din cânepă sunt o alegere îndrăzneaţă pentru pasionatele de moda eco.

Un material mai greu de controlat şi mai dur şi lumea are o impresie despre el destul de bine pusă la punct”, spune Ana Novic, designer.

Chiar dacă este un material natural, multe doamne ar putea crede ca e inconfortabil, din cauza ţesăturii rigide.

E interesant conceptul pentru că nu-l simţi pe piele. Nu interacţionezi cu el. Am încercat să pun cea mai fină căptuşeală posibilă pentru că dacă atinge pielea e destul de deranjant”, adaugă Ana Novic.

Jachetele pot fi purtate în orice moment al zilei. Nu veţi da greş dacă le asortaţi cu jeans şi tricou. Cu puţină imaginaţie, piesele din cânepă pot completa chiar şi o ţinută elegantă.

Am încercat în toate felurile - le am purtat pe stradă, la ziua unei prietene. Eu am îndrăznit să îl port la o rochie de seară. Nu rămâi cu el pe tine. Automat fiind cu o rochie de seară, îl dai jos. Este vorba doar de intrare, dar este o intrare spectaculoasă şi oamenii te observă”, mărturisește designerul.

La fel de căutate sunt şi piesele vestimentare din bumbac şi in. Îmbrăcămintea organică lasă pielea să respire, este o alegere foarte bună pentru adulţi, copii şi bebeluşi şi reduce cantitatea de pesticide folosite în mediul înconjurător.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri