Ostarina, de 200 de ori mai puternică decât testosteronul

Data publicării:
ostarine juicedmuscle 1

 

Foto: juicedmuscle.com

Substanța descoperită la investigații a fost "Ostarine" (MK-2866), un steroid anabolizant din familia SARM (androgen receptor modulator), care figurează pe lista substanțelor interzise încă din anul 2008, informează digisport.ro.

Ostarine este un modulator selectiv al receptorilor androgenici (SARM) produs de GTx Inc., care se află încă în stadiul de dezvoltare. Este un compus care are capacitatea de a stimula receptorii androgeni (la fel ca steroizii anabolizanti şi androgeni). Ostarine se administrează pe cale orală (pastile sau picături) şi are efecte anabolice în țesutul muscular şi țesutul osos. Poate creşte şi densitatea minerală în oase, în funcţie de doză, dar şi forţa mecanică, pe lângă faptul că poate reduce stratul adipos şi creşte masa musculară. În lumea culturismului şi sportului, Ostarine este folosit ca înlocuitor al testosteronului.

"Această substanță este interzisă din 2008. Este la secțiunea Alți agenți anabolici”. Duce la creșterea masei musculare și din păcate față de anabolizante ca testosteronul, ostarina este cam de 200 de ori mai puternică în stimularea musculară. Nu există posibilitatea ca această substanță să vină din alt medicament. E posibil să fi luat și fără să fi știut. Se mai întâmplă” a adăugat Graziela Vâjială, preşedintele Agenţiei Naţionale Anti-Doping.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri