Stewardesa care a petrecut 59 de ani în aer

Data publicării:
stewardesa

Bette Nash, însoţitoare de zbor: „Am 80 de ani!”

La vârsta la care mulţi bătrâni îşi petrec zilele în casă, Bette Nash continuă să zboare. Şi-a început meseria în 1957 şi de atunci nu a renunţat o clipă.

Bette Nash, însoţitoare de zbor: Asta sunt eu în prima uniformă pe care am purtat-o.

Reporter: Ce s-a întâmplat cu toate aceste femei?

Bette Nash, însoţitoare de zbor: Habar n-am. Cred că unele au murit. La vârsta mea, oamenii mor.

Iar amintirile nu se opresc aici, pentru că pe atunci totul era diferit.

Bette Nash, însoţitoare de zbor: „Toate zborurile de dimineaţă erau scrise cu creta pe o tablă, apoi erau şterse şi în locul lor erau trecute cele de după-amiază. Şi mergeam pur şi simplu pe pistă, lucru inimaginabil în ziua de azi. Mergeam şi ne uitam dacă trec avioane sau maşini...”

În cei 59 de ani de muncă, cea mai experimentată însoţitoare de zbor din lume a văzut multe şi s-a întâlnit cu multe personalităţi. Printre ele, şi soţia lui John F. Kennedy.

Bette Nash, însoţitoare de zbor: „Jacqueline Kennedy a venit într-o zi şi a întrebat - ştiţi ce fel de voce avea - dacă avionul respectiv merge la Washington. Iar eu m-am întors şi era chiar ea. Îmi amintesc că purta mănuşi albe şi avea multe reviste sub braţ.”

La 80 de ani, Bette Nash este o legendă printre însoţitorii de zbor din toată lumea. Mulţi pasageri o recunosc, aşa că îi cer autografe şi îşi fac selfie-uri cu ea. Dar ce o determină, totuşi, să continue să zboare?

Bette Nash, însoţitoare de zbor: „Faptul că sunt aici înseamnă viaţa mea socială. ”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri