MUSE cântă în Piața Constituției vineri, de la ora 21:15

Data publicării:
GettyImages-180593694

Foto: Gulliver/Getty Images

Fanii trupei vor avea ocazia să asculte live piese de pe albumul”Drones”, recent premiat la Grammy cu Best Rock Album. Discul a fost lansat pe 8 iunie 2015 și are ca temă dezumanizarea și controlul pe care îl exercită ”dronele” asupra oamenilor.

Vineri, porțile se deschid pentru fani de la ora 17.00, când va intra pe scenă prima trupă, Eyedrops. Spectacolul va continua cu două trupe, grupul olandez Birth of Joy și FiRMA. Muse va urca pe scenă la ora 21.15.

La intrarea în locația festivalului, participanții vor fi percheziționați de către agenții de securitate, accesul făcându-se pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.

Intrarea publicului se va face pe cele două intrări de pe Bulevardul Libertății (dinspre Izvor și dinspre 13 Septembrie).

Dintre obiectele interzise fac parte binocluri, sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, bagaje sau genți voluminoase, aparate foto profesionale sau semi profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video, tablete/IPad-uri.

În caz de ploaie, participanții vor putea folosi pelerine de ploaie , accesul cu umbrele nefiind permis.

De asemenea, accesul cu medicamente este permis doar în baza reţetei medicale aferente, iar alimentele și băuturile din afara locației sunt interzise. Vor fi suficiente puncte de vânzare în perimetrul concertului de la care se vor putea achiziționa băuturi răcoritoare și gustări. Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi achiziționate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în incinta locației.

Din cauza zgomotului foarte puternic produs în cadrul evenimentelor de acest tip, prezența copiilor sub 7 ani este strict interzisă. Copiii cu vârsta între 7 și 16 ani pot participa doar însoțiți de părinți, iar cei cu vârsta de peste 16 ani pot participa neînsoțiți. În situația în care părintele alege să vină însoţit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziţionarea acestuia.

Organizatorii avertizează participanții că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice.

Muse este o formaţie din Anglia, înfiinţată în 1994, la Teignmouth, o localitate din comitatul Devon. Grupul este format din Matthew Bellamy (vocal, chitară, pian, clape), Chris Wolstenholme (backing vocals, chitară bas, clape) şi Dominic Howard (tobe şi percuţie).

Trupa combină rock-ul alternativ cu indie-rock, muzică clasică, electronică, heavy metal şi rock progresiv. Formaţia britanică este renumită pentru spectacolele pline de energie şi pentru interesele excentrice ale solistului Matthew Bellamy, pasionat de teoriile despre conspiraţii mondiale, viaţa extraterestră, teologie şi apocalipsă. 

Trupa Muse, recompensată cu numeroase premii internaţionale, inclusiv cu două premii Grammy, a lansat şapte albume de studio, care s-au vândut în peste 20 de milioane de copii pe plan mondial. 

11822975 10153219392278725 4009165437395969256 o
11822975 10153219392278725 4009165437395969256 o

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri