Bun la Drum de Vară a pornit cu Nicoleta Nucă la DigiFM!

Data publicării:
Studio 3

Și matinalii Prima Ediție, de la DigiFM au avut parte de o dimineață de sărbătoare, în special pentru că astăzi au pornit campania „Bun la Drum de Vară”, campania care aduce Puterea radioului direct pentru și printre români.

Bogdan Miu și Cătălin Striblea au bucurat o româncă din Buzău care-și dorea să ajungă la Cluj și pentru restul participanților au păstrat șansa unui weekend de vis pe care îl vor extrage în fiecare vineri. Totul alături de invitată lor de seamă, Nicoleta Nucă.

Îți aducem aminte că „Bun la drum de vara” își propune să-și facă drumurile mai ușoare și weekend-urile mai frumoase.

Începând de astăzi, în fiecare dimineată, de luni, pană vineri, „Prima editie”, matinalul cu Bogdan Miu și Cătălin Striblea de la DigiFM, pregăteste pentru ascultători sute de bilete de autocar, pe rutele Memento Bus (http://mementobus.com/ ) și, în plus, la final de săptămană, vinerea – în fiecare vineri-câte un suuuper weekend în țara noastră minunată!

Ascultă cu atenție matinalul DigiFM, prinde momentul concursului și la semnalul realizatorilor dă repede SMS la 0774600600 cu textul „Ascult DigiFM”. SMS-ul nr. 50 castigă un bilet dublu de autocar, oriunde în țară (de pe rutele Memento Bus). Neapărat să răspunzi la telefon când te sunăm, ca să te declarăm în direct câștigător.

Pentru cei care participă cu SMS-ul corect, dar nu castigă premiul zilnic, nu-i nimic. Simpla înscriere le aduce o șansă la supeeer premiul săptămanii. Pe toată perioadă campaniei, în fiecare vineri dimineață, după momentul concursului extragem castigătorii weekend-ului de vis al săptămanii- pentru două persoane, în România.

Poți ajunge pe litoralul românesc, sau la Băile Herculane, poate pe Valea Prahovei, în Poiană Brașov sau în Deltă Dunării. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri