Destinații de vacanță. Venus, pe locul al doilea în clasamentul stațiunilor căutate de pe litoralul românesc

Data publicării:
plaja mare venus

În ultimii 3 ani, în staţiunea Venus au fost făcute investiţii importante în vechile unităţi de cazare. Hotelierii au preluat construcţiile vechi, erodate de vreme, şi le-au transformat în surse de profit. Astăzi, Venus se află pe al doilea loc în topul staţiunilor de pe litoral, după Mamaia. Într-unul dintre hotelurile aflate chiar pe malul mării, în centrul staţiunii, proprietarii au investit cinci milioane de euro.

„Rămas în paragină foarte mulţi ani, luat de la capăt, renovat camere, tot ceea ce înseamnă restaurant, parte de agrement, piscină, terasă, agrement pentru copii”, spune Clementina Ionescu, reprezentant hotel 4*.

Un alt complex, tot de patru stele, a fost refăcut încât să asigure o mie de locuri de cazare, toate în regim all inclusive.

„Totul este nou, renovarea este completă începând de la mobilier la dotările din camere la cele din restaurant, din bucătărie, de pe terasă”, spune Mihaela Surim, director marketing.

Investiţiile se resimt acum în gradul de ocupare al hotelului.

„Gradul de ocupare este de 99% . Ne-au ales foarte mulţi turişti care aveau drum spre Bulgaria, de exemplu. S-au oprit în Venus pentru că asta încercăm să fim o alternativă pentru all inclusive-ul de afară”, afirmă Mihaela Surim, director marketing.

Până anul acesta, Eforie era staţiunea în care mergeau cei mai mulţi turişti, după Mamaia.

„Venusul devansează astfel staţiunea Eforie vorbim de o creştere undeva aproape de aproape 40% a numărului de turişti, vorbim probabil de venituri cu 70-80% mai mari pentru hotelierii din Venus faţă de anul trecut şi asta datorită faptului că au dezvoltat serviciul all incusive”, declară Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Lioral Delta Dunării.

Numai anul trecut, 50 de mii de turişti şi-au petrecut vacanţa în staţiunea Venus.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri