Maserati Levante reprezintă un punct de cotitură în istoria mărcii și a fost conceput pentru a oferi un stil unic de manevrabilitate în off-road dar și pentru utilizarea zilnică. În mediul urban oferă un confort specific brandului dar și performanțe sportive de invidiat. Noul model a fost prezentat în premieră mondială la Geneva Motor Show 2016.

După modelele Quattroporte, GranTurismo, Ghibli și GranCabrio, Levante devine al cincilea model din portofoliul producătorului italian.

Elegantul SUV va fi putea fi echipat cu un propulsor V6 pe benzină dezvoltat împreună cu Ferrari și oferit în două variante de putere - 430 sau 350 de cai-putere. O a doua motorizare disponibilă este dedicată fanilor diesel și este tot un V6 de trei litri care promite 275 de cai-putere. Toate motorizările sunt cuplate la o cutie automată cu opt trepte.

Propulsorul care livrează 430 de cai-putere poate duce SUV-ul de la zero la o sută de kilometri pe oră în doar 5,2 secunde, iar viteza maximă ajunge la 264 de kilometri pe oră.

Tracțiunea integrală denumită T4 All-Wheel Drive vine ca standard în toate versiunile Levante.

Oficialii companiei italiene au declarat că în viitorul apropiat va fi disponibilă la vânzare şi o versiune hibrid.

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!