Galerie foto | Extremele gamei MINI - prețuri și performanțe

Data publicării:
masina-2
MINI One - 05
MINI One - 05

Cel mai accesibil MINI este modelul One First. Costă 16.500 Euro cu TVA inclus și este un automobil ușor, ai cărui cei 75 de cai-putere sunt suficienți pentru traficul urban, dar nu numai. MINI One First ajunge de la zero la o sută de kilometri pe oră în 12,8 secunde și atinge 175 de km/h. Echiparea standard oferă tot ce este necesar ca să asigure confort dar și siguranță.  

La polul opus, cel mai scump MINI este John Cooper Works Countryman ALL4, primul model cu tracţiune integrală ALL4 care transformă lumea în pista ta de curse. În acelaşi timp, MINI John Cooper Works Countryman este şi cel mai mare model din familia sa. Are un preț de 36.840 Euro cu TVA, dar calitățile, dotările și performanțele mașinii justifică investiția.

Tracţiunea impresionantă şi manevrabilitatea sportivă sunt caracteristici care permit rularea pe şosea sau off-road. Motorul livrează 218 de cai-putere la 6.000 rpm. Butonul Sport şi funcţia de suprasarcină (overboost), amplasate pe panoul de instrumente, activează o propulsie sporită. Funcţia Overboost creşte aproape instantaneu tracţiunea cu aproximativ 20%, iar astfel se ajunge la cuplu total de 300 Nm.

Apăsarea Butonului Sport atrage un răspuns mai prompt din partea direcţiei, pedala de acceleraţie reacţionează mai precis, iar tonalitatea ţevii duble de eşapament se modifică în sunetul gutural caracteristic stilului de condus sportiv.

Automobilul atinge o viteză maximă de 228 de kilometri pe oră și are un consum cuprins între 7,1 și 7,7 l/100 km.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri