Agenţia Naţională de Integritate a procesat şi publicat pe site declaraţiile de avere şi de interese ale tuturor candidaţilor la alegerile parlamentare din decembrie, numărul total al candidaturilor rămase definitive în colegiile uninominale din cele 43 de circumscripţii electorale fiind de 2.455.

Declaraţiile de avere şi de interese depuse în cadrul procesului electoral de către candidaţii la alegerile parlamentare din 9 decembrie se regăsesc pe portalul ANI, în secţiunea „Declaraţii de avere şi de interese - Alegeri parlamentare 2012”.

„Pentru a facilita accesul la informaţie, secţiunea beneficiază de câmpuri avansate de căutare, precum nume/prenume, judeţ şi funcţii alese (deputat, senator)”, a precizat ANI într-un comunicat de presă remis, marţi, agenţiei MEDIAFAX.

Potrivit situaţiei centralizate transmise Agenţiei Naţionale de Integritate de către Biroul Electoral Central la data de 9 noiembrie, numărul total al candidaturilor rămase definitive în colegiile uninominale din cele 43 de circumscripţii electorale este de 2.455.

„Menţionăm faptul că toţi candidaţii validaţi pentru alegerile parlamentare din luna decembrie 2012 au depus declaraţii de avere şi de interese, conform prevederilor legale”, a precizat ANI.

Declaraţiile de avere şi de interese postate au fost transmise Agenţiei Naţionale de Integritate de către Biroul Electoral Central, respectiv de către birourile electorale de circumscripţie.

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!