Documentarul "2 pentru România" - premonitoriu pentru soarta alegerilor prezidențiale

Data publicării:
ponta-iohannis

Prima parte Victor Viorel Ponta -SECVENŢE

Pe un fundal alcătuit din străzi pustii din București filmate adânc în noapte se aude vocea lui Victor Ponta:''Bună seara stimați prieteni. Bună seara stimați români (...) Vedeți că iese soarele și pe strada noastră. Vedeți că iese soarele șîțara noastră...''  

Partea a doua Klaus Iohannis-SECVENŢE

Michael Reger, coleg de liceu cu Klaus Iohannis atrăgea atenția: ''Dacă ar ajunge la București poate unii de la conducere ar cânta: "Santa Claus is comming to town( n.r. - Moș Crăciun vine în oraș )...  Dacă vine Santa Klaus. You better watch out! ( n.r. - Mai bine ai grija ! )''.  

Documentarele se pot viziona exclusiv în această pagină, iar download-ul şi upload-ul acestora pe Youtube sau alte reţele de video-sharing nu este permisă, acest fapt reprezentând o încălcare a drepturilor de autor deţinute exclusiv de către compania RCS&RDS.

VIDEO – 2 pentru România – A DOUA PARTE, INTEGRAL – KLAUS IOHANNIS

DISCLAIMER: Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra filmului "2 pentru România", regia Florin Iepan, aparţin companiei RCS&RDS. Este interzisă orice copiere, parţială sau integrală, distribuţie sau utilizare, parţială sau integrală, în orice formă sau pentru orice scop, precum şi postarea filmului pe alte site-uri fără acordul expres, scris, al societăţii RCS&RDS. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri