ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Klaus Iohannis: „Nu vă supărați, cine e acest Ponta?”

Data publicării:
iohannis cu ponta rosu in spate

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „Vedem un premier Ponta care când se spune ceva de Bruxelles, e ofuscat, se supără, adică cum vin aia să ne spună nouă ce să facem? Fu vorba de o vizită a presedintelui PPE în România, nu a zis dl. Daul nimic de dl. Ponta, nu a fost vorba de nicio chestiune....se trezește dl Ponta vorbind la televizor că aia din PPE să nu mai vină să dea indicaţii. Păi nu vă supărați, cine e acest Ponta de are o abordare antieuropeană?”, s-a întrebat Klaus Iohannis, invitat la Digi24.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „Avem un premier foarte deranjat dacă cineva din Europa îl critică un pic – sau mai mult, nu contează, acelaşi premier care nu-i foarte lămurit, că trebuie să ne spună americanii ce să facem. Se duce în China, covor roşu şi nici mai mult, nici mai puțin se apucă şi spune cu voce tare, în fața camerelor de luat vederi, că el felicita marele partid comunist chinez pentru marile realizări. Păi stați un pic! Eu nu vreau un președinte care laudă partidul comunist chinez, ci democraţia vest-europeană, care laudă Statele Unite fiindcă iată, au reuşit să producă o schimbare fără scandal în Congres şi Senat. Eu asta îmi doresc în România, nu-mi doresc ceva similar cu marele partid comunist chinez. Nu l-am auzit pe dl Ponta niciodată nici atâta critică faţă de marele partid comunist chinez, nu l-am auzit spunând că e o problema dacă un lider european spune astfel de lucruri, că putea spune acasă domnule, mi-a luat-o gura pe dinainte, cum s-a întâmplat de mai multe ori, putea spune că a avut ghinion și i-a scăpat”, a spus Klaus Iohannis.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. El și-a îndemnat interlocutorii – Cosmin Prelipceanu și Emil Hurezeanu – să-și aducă aminte cum făcea Ceaușescu: „ăia din Vest să ne lase în pace, că noi ştim mai bine, noi, aici, știm mai bine ce avem de făcut”. Mergem în China, Coreea, îi pupăm pe aia, îi lăudăm, a adăugat prezidențiabilul ACL.

„Pe mine mă îngrijorează această abordare de respingere a criticilor venite din Vest şi de o mare apropiere de Est. Aşa ceva nu îmi doresc”, a subliniat Klaus Iohannis.

Citiți și:  ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Klaus Iohannis despre tema ruperii Transilvaniei: „Sunt cretinisme!”

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri