ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Purtătorul de cuvânt al MAE: „Nu ne-a ajuns la cunoștință să existe nereguli la secțiile de votare”

Data publicării:
brandusa predescu mae

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „Acest aflux de cetățeni demonstrează interesul pentru alegerea președintelui României”, a spus Brândușa Predescu despre cozile de sute de persoane formate în fața secțiilor de votare din străinătate.

În ceea ce privește decizia BEC de a permite votul pe baza cărții de identitate inclusiv în țările în care se face accesul doar cu pașaportul, decizie care inițial a stârnit îngrijorarea MAE, purtătorul de cuvânt a precizat: „MAE a luat notă de decizia BEC și noi din momentul doi ne-am îndeplinit obligațiile legale pentru a transmite la secțiile de vot materialele necesare. Din momentul doi, echipa tehnică din MAE care a pregătit alegerile a trimis necesarul de autocolante în străinătate”.

FOTO: Românii din străinătate stau la cozi de sute de metri ca să voteze

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „Nouă nu ne-a ajuns la cunoștință până acum să existe nereguli la secțiile de votare”, a adăugat ea.

Zeci de mii de români din străinătate au mers astăzi la vot într-una din cele 294 de secții de votare înființate în afara țării. În cele mai multe orașe din Europa, dar și în Republica Moldova, oamenii stau câteva ore la coadă pentru a putea vota. Mai mult chiar, unele secții riscă să rămână fără buletine de vot, au relatat telespectatori Digi24.

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014! 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri